Bedrukte lampenkappen voor Bedrijven

Bedrukte lampenkappen op maat zijn een goede manier om uw huisstijl door te trekken in uw inrichting. Met uw bedrijfslogo op een lampenkap kom je meteen professioneel over bij je klanten. Wij kunnen zelfs de juiste Pantone kleuren drukken zodat de kleur van uw lampenkappen in overeenstemming is met uw huisstijl.

Lampenkappen op maat - Belgacom
Lampenkappen op maat - Dreamland

Uiteraard kunnen wij u ook advies geven over hoe u best omgaat met uw huisstijl op gebied van verlichting. Wij houden er vanaf dag 1 rekening mee dat lampenkappen meestal in meerdere exemplaren aanwezig zullen zijn in de ruimte. Met een goede afstemming en de juiste kleurkeuze zijn deze Eye-Cathers een must voor uw zaak en versterken ze uw bedrijfsimago.

Bedrukte lampenkappen voor Particulieren

Ook voor in uw woning is een bedrukte lampenkap een knap iets. Denk maar aan die mooie foto’s van je kinderen, hun stripheld, dieren etc…

Maak een kamer helemaal Uniek ! Geschilderde accentmuren zijn ons allen bekend, maar wist u dat uw ruimte nog meer dimensie kan krijgen met de juiste lampenkappen. Heb je volgende keer een verfklus op het programma staan en zoek je de juiste kleuren voor je verlichting ? Laat u dan bijstaan door een professional die al 15 jaar in het vak zit. Interkap beschikt over meer dan 200 stofkleuren die dan nog eens in groep verschillend zijn van glans en structuur.

Om u kennis te laten maken met ons assortiment aan mogelijkheden nodigen wij u graag uit in onze winkel te kalmthout.

Voor meer info neem geheel vrijblijvend contact op